Wartaal VI; McCartney aan de IJssel

Met Michael Prins, Nico Dijkshoorn, Vedran Mircetic, Lea Kliphuis, Sven Hammond, Jared Grant, Zac Chapman & Sophia Vernikov (Electric Company), Anne Hurenkamp en Matthijs van Nieuwkerk!

Als onderwerp van het jaarlijkse taalprogramma 'Wartaal' is er dit jaar gekozen voor 'McCartney aan de IJssel'. Aanleiding daarvoor is onder meer het prachtige Carpool Karaoke item (The Late Late Show van James Corden) waarmee Sir Paul McCartney zich pas echt voor goed onsterfelijk heeft gemaakt. 
McCartney is dus als thema verklaard, maar hoe zit het dan met ‘aan de IJssel’?!
Sir Paul McCartney was 42 jaar geleden een dagje in Deventer was om met zijn vrouw Linda de drukproeven van haar boek 'Linda's pictures' te controleren. Deventer drukkerstad!

Alles Paul McCartney dus wat de klok slaat, in De Grote McCartney a/d IJssel Show. De Hip heeft een stel muzikanten bereid gevonden die speciaal voor deze avond McCartney liedjes hebben ingestudeerd en zullen spelen. En het zijn niet de minste, o.a. Lea Kliphuis met Vedran Mircetic (De Staat), Michael Prins, Sven Figee met Jared Grant en Zac Chapman & Sophia Vernikov van Electric Company.
Nico Dijkshoorn zal in een column zijn liefde voor The Beatles uit de doeken doen, Anne Hurenkamp gaat in een gesprek met Matthijs van Nieuwkerk over The Beatles en Erik Neimeijer (Bökkers) heeft speciaal voor deze avond een geweldig schilderij gemaakt. Tot slot zal DJ Johnny D! in de afterparty alle ruimte geven aan liedjes van McCartney en The Beatles. 

Datum en tijd: zaterdag 4 augustus, aanvang 20.30 uur
Locatie: De Hip (Brink 21), zaal Beatkelder
Toegang: 15 euro
Tickets: www.yourticketprovider.nl 
Meer info: www.dehip.nl